Aircoservice

Een goed werkende airconditioning is een must het gehele jaar door. Laat daarom minimaal eens per jaar uw airconditioning controleren. Dit om eventuele kostbare reparaties in de toekomst te besparen.  


Waarom airco onderhoud?

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Bij een slecht onderhouden airco-installatie komen echter bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht. Daardoor kan er een muffe geur ontstaan en kunnen de ruiten sneller beslaan. Het is voor uw gezondheid dan ook verstandig uw airconditioning minimaal één keer per jaar te laten reinigen.
 
Een airconditioning is voorzien van een hoeveelheid koudemiddelgas dat na verloop van tijd afneemt, een goed werkend systeem is na een aantal jaren soms wel de helft van dat gas kwijt met als gevolg een airco die dan juist op de echt hoge temparaturen dan niet meer goed functioneerd. Daarom is het dus belangrijk om met een jaarlijkse aircocheck dat te voorkomen.

 
 
Is de airco van uw auto toe aan onderhoud of moet deze opnieuw gevuld worden? Plan dan hier uw afspraak in of neem contact met ons op.

Aircoservice